top of page

TRAIN SMARTER

NOT HARDER

PROCCLUSION begränsar blodflödet från muskeln vilket optimerar kraft och volym vid lättare styrketräning.

PROCCLUSION är tillverkat av neopren som är ett mjukt material som andas och är skonsam mot huden samtidigt är den stark nog för begränsning av blodflödet.

GRATIS FRAKT I HELA SVERIGE

FÖRBÄTTRAR

Ocklusionsmetoden orsakar att mjölksyra fastnar i muskeln.
Mjölksyra har anaboliska egenskaper, alltså muskelbyggande, och kan slå på proteinsyntesen. Detta är ett utav sätten PROCCLUSION stimulerar muskeltillväxt.

TILLVÄXT

Ocklusionsträningens begränsning utav blodflödet medför en ökning av cellsvullnad. När dina celler sväller känner de en "fara" och så småningom omstrukturerar de sig och blir större.

Detta innebär större muskler för dig!

PASSAR flesta

PROCCLUSION tillverkas i neopren, ett material som är stretchigt och andas vilket gör att det kommer passa dem flesta, (obs max omkrets är 50cm på arm och 93 cm på ben) 

SIMPLICITET

Man bör kunna använda endast en arm för att placera PROCCLUSION 1.0  på armen.

Produkten är utvecklad för att greppa armen stadigt under hela träningen, detta genom  "Double Velcro Technology" 
Den första kardborrlåsningen säkerställer att PROCCLUSION är fäst runt armen, den andra begränsar blodflödet.

PROCCLUSION sitter perfekt

Vissa använder lindor eller annat tyg under deras ocklusionsträning för att begränsa blodflödet men detta är varken ett säkert eller garanterat sätt för att nå önskade resultat. Tack vare kardborreband applicerade runt neopren försäkrar PROCCLUSION att du har samma begränsning av blodflödet under varje träningspass.

Simon @simon.more

Ocklusionsträning är ett väldigt bra sätt för att träna snabbt och effektivt en muskel som man kanske inte har tid till eller inte passar sitt schema.

 Procclusion är enkla att fästa och passar både stora och små. Man ställer in den tjocka delen av bandet och sedan drar man åt med kardborren.

ocklusionsträning

- Ramsey Kinghorn @rambo_rams
Athletic Fitness Athlete

With Procclusion you should see some impressive results to your muscle size and strength. Thanks to procclusion for helping me reach these goals.

ocklusionsträning

Du hittar oss på

GRATIS FRAKT I HELA SVERIGE

bottom of page